ZP Raalte op de fiets naar ‘t Natuurlijk Huus

De leden van businessclub ZP Raalte fietsen naar 't Natuurlijk Huus om inspiratie op te doen voor een natuurlijk en duurzaam leven.

Interessant? Deel het artikel

ZP Raalte 230428 Natuurlijk Huus

Leden van ZP Raalte stappen dinsdag 9 mei op de fiets voor een bezoek aan ’t Natuurlijk Huus in Raalte. Ongeveer 15 jaar geleden konden Agnes Heethaar en Harrie Kiekebosch een plek buiten Raalte kopen waar ze hun droom voor een veel natuurlijker leven gingen verwezenlijken.

Ze bouwden ’t Natuurlijk Huus, dat is uitgegroeid tot een inspiratiecentrum voor natuurlijk en duurzaam leven. De leden krijgen een rondleiding en uitleg over de keuzes die ze gemaakt hebben bij de bouw van het huis en de manier waarop ze leven.

Wanneer?

De avond wordt gehouden op dinsdag 9 mei en start om 19:15 uur bij het kantoor van Hoogsteder Architecten (Spitsstraat 25, Raalte). Na een lekker kopje koffie of thee fietsen we richting ‘t Natuurlijk Huus.

Waar?

’t Natuurlijk Huus
Hogebroeksweg 25,
Raalte

De avond wordt afgesloten met een informele netwerkborrel.

Aanmelden

De bijeenkomst is voor zelfstandige professionals uit Salland. De toegang is gratis en óók toegankelijk voor niet-leden van ZP Raalte. Geïnteresseerden kunnen zich voor 6 mei opgeven via info@zpraalte.nl.

ZP Raalte

ZP Raalte is een netwerk van zp’ers en kleine zelfstandige ondernemers in de gemeente Raalte. Zij organiseert maandelijks bijeenkomsten om (toekomstige) zelfstandige ondernemers met elkaar in contact te brengen, kennis en ervaringen te delen en elkaar te inspireren.

 

Meer informatie of lid worden? Klik hier of mail naar info@zpraalte.nl

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *