ZP Raalte op bedrijfsbezoek bij Yoga Raalte

Je weekend ontspannen beginnen met Mindfull Yoga!

Interessant? Deel het artikel

ZP yoga 221005 02

Leden van ZP Raalte gaan op bezoek bij Ellen van Lint en Rob Nijkamp van Yoga Raalte. Voor Rob en Ellen betekent yoga je prettig voelen, ontspannen zijn en een balans vinden tussen kracht en ontspanning.

Naast yogales geven ze ook trainingen aan bedrijven op het gebied van vitaliteit en stressverlaging, online en offline. Na een presentatie over het bedrijf en een uitleg over de verschillende vormen van yoga kan iedereen meedoen aan een yogales. Aan deze Mindfull Yoga kan iedereen meedoen.

Aanmelden

De avond wordt gehouden op vrijdag 14 september en start om 19:00 uur bij Yoga Raalte (de Waag 11, Raalte). Geadviseerd wordt om makkelijke kleding aan te trekken. De avond wordt afgesloten met een informele netwerkborrel.

De bijeenkomst is voor zelfstandige professionals uit Salland. De toegang is gratis en óók toegankelijk voor niet-leden van ZP Raalte. Geïnteresseerden kunnen zich voor 12 oktober opgeven via info@zpraalte.nl.

ZP Raalte

ZP Raalte is een netwerk van zp’ers en kleine zelfstandige ondernemers in de gemeente Raalte en omgeving. Zij organiseert maandelijks bijeenkomsten om (toekomstige) zelfstandige ondernemers met elkaar in contact te brengen, kennis en ervaringen te delen en elkaar te inspireren.

Meer weten?

Meer informatie of lid worden? Klik hier of mail naar info@zpraalte.nl

 

 

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *