Zorgpartijen tekenen intentieverklaring Acute Verpleegkundige Nachtzorg

Een aantal zorgpartijen in Noord-Overijssel hebben een intentieverklaring getekend. Hiermee gaan ze een samenwerking aan om de acute verpleegkundige nachtzorg bij mensen thuis te gaan verlenen. Initiatiefnemers zijn Beter Thuis Wonen, Buurtzorg, Carinova, Driezorg, Icare, IJsselheem, Saxenburgh en Zonnehuisgroep IJssel-Vecht. 

Interessant? Deel het artikel

pexels-pixabay-33786

Acute verpleegkundige nachtzorg is zorg die gegeven wordt wanneer mensen ’s nachts urgent hulp nodig hebben. De zorgpartijen hebben de ambitie om vanuit één regionaal nachtzorgteam tussen 23.00 uur en 07.00 uur de tijdelijke, acute verpleegkundige zorg die niet kan wachten te verlenen.

Door samen te werken kan de acute verpleegkundige nachtzorg efficiënter worden ingericht. Daarnaast blijft de nachtzorg ook in de toekomst beschikbaar. Om deze samenwerking mogelijk te maken, wordt de komende periode gebruikt om processen op elkaar af te stemmen.

De verwachting is dat de samenwerking rond 29 maart van dit jaar van start kan gaan. Hierbij kunnen in de toekomst ook andere zorgpartijen aansluiten.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Partnerbijdragen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *