ZomerVoorleesFeest van de Bibliotheek in Raalte Zuid

Bibliotheek Salland organiseert voorleesavonden in de beweeg- en leeftuin bij de Hartkamp in Raalte.

Interessant? Deel het artikel

bibliotheek

In de zomerperiode komt Bibliotheek Salland naar Raalte Zuid. In de week van maandag 18 tot en met vrijdag 22 juli is het elke avond ZomerVoorleesFeest. Van 18.30 uur tot 19.15 uur zijn peuters en kleuters met hun ouders welkom in de beleef- en beweegtuin, bij de Hartkamp en Centraal Hart, Jan van Arkelstraat 15.

 

Elke avond wordt er voorgelezen uit het prentenboek De allerleukste vakantie ooit door Jannet Nijerees van Bibliotheek Salland: ‘Na het voorlezen doen we steeds een activiteit met de kinderen samen met hun ouders. Die gaat altijd over het verhaal dat net verteld is. Zo koppelen we spelen en doen aan het lezen en luisteren. Het verhaal komt zo echt tot leven! We prikkelen de fantasie van de kinderen, en met de verhalen en spelletjes dagen we ze uit om nieuwe woorden te leren.’

Tijdens het ZomerVoorleesFeest mogen kinderen boeken lenen en meenemen naar huis. Jannet Nijerees: ‘We spreken af dat de kinderen en hun ouders de boeken weer terugbrengen naar de bibliotheek. Daar krijgen ze een rondleiding van een bibliotheekmedewerker en wie nog geen lid is, kan gratis lid worden. Het lidmaatschap is altijd gratis voor kinderen tot 18 jaar.’

 

 

Klik hier voor meer informatie.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.