Zeg het met biologische bloemen

Interessant? Deel het artikel

biologische bloemen

Om bloemen mooi op de vaas te krijgen moet er nogal wat tegen-natuurlijks gebeuren. Op de leliebollenvelden van Salland gaat de gifspuit er geregeld overheen en onze tulpen worden met meerdere vliegtuigen per dag uit Ethiopië binnengevlogen. Bloomon komt als tegenhanger met de Bio-bos, een bos volledig biologische bloemen.

En dat lijkt een succes. De vraag is groter dan het aanbod. Dat komt omdat de vraag groot is. Maar ook omdat het aanbod nog klein is. Bloomon verwacht dat er meer biologische kwekers komen als de vraag groot blijft en groter wordt. Als er afzetmarkt is , komen de kwekers er immers wel achteraan.

Je kunt de biobos vanaf half juni tot eind oktober kopen. Want eigenlijk zijn bloemen een seizoensproduct.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.