Zangworkshop in drie stappen in Luttenberg

Muziekpraktijk Sanne Holterman organiseert een zangworkshop in drie stappen bij Gemeenschapscentrum Elckerlyc in Luttenberg.

Interessant? Deel het artikel

sanne holterman 230227 koor

Heb je altijd al willen werken aan je stem en zin om heerlijk te zingen met een groep? Volg dan deze 3-delige zangworkshop waarin je gaat werken aan je zangtechniek, interpretatie van liederen en leert meerstemmig te zingen. De zangworkshop wordt gegeven vanuit Muziekpraktijk Sanne Holterman.

Zangdocente Marleen Rodijk gaat met de groep aan de slag.

Wanneer

31 maart, 14 en 28 april telkens van 19:00-20:15

Locatie

Gemeenschapscentrum Elckerlyc
Butzelaarstraat 22
8105 AR Luttenberg

Kosten

€45,-

Aanmelden

Via info@sanneholterman.nl

 

Kijk voor hier voor meer informatie

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *