Worstactie Olster Harmonie

Op zaterdag 11 februari houden wij onze traditionele worstactie, maar toch een beetje anders. Tradities zijn mooi en daar moet je zuinig op zijn. Een mooie traditie is de worstactie van de Olster Harmonie.

Interessant? Deel het artikel

rookworst2

Al jarenlang verkoopt onze levendige muziekvereniging in november en februari de worsten van Slagerij Paul van Essen.

Maar zoals zo vaak zijn tradities onderhevig aan veranderingen. Dit jaar komen wij niet aan de deur om de rookworsten te verkopen maar staan zaterdag 11 februari met een kraam op het Aletta Jacobsplein. Daar zijn wij aanwezig van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Bestellen:

Dat kan door de QR code te scannen onderaan dit artikel of te mailen naar worstactie@gmail.com. Vergeet met mailen niet uw adresgegevens door te geven en uw voorkeur voor afhalen of bezorgen!!

Afhalen of bezorgen:

Dit jaar kan je ook kiezen om jouw bestelde worst af te halen aan de kraam. Als u kiest voor bezorgen dan komen wij zaterdag 11 februari de worst tussen 10.00 uur en 16.00 uur bij u thuis bezorgen.

Prijzen:

1 worst voor € 3,00 of 3 worsten voor € 8,00.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *