Workshop René Wormhoudt Athletic Skills Model in Sportcentrum Tijenraan

René Wormhoudt is al jarenlang actief als fysiotherapeut en conditietrainer in het profvoetbal bij Ajax en het Nederlands Elftal, maar op 25 oktober deelt hij zijn lessen in Sportcentrum Tijenraan. Hier houdt hij een workshop over zijn Athletic Skills Model (ASM). 

Aangeboden door Sportbedrijf Raalte

Interessant? Deel het artikel

Fotocredit: Sportbedrijf Raalte
Fotocredit: Sportbedrijf Raalte

Het ASM is een praktisch en wetenschappelijk onderbouwd ontwikkelingsmodel voor alle bewegers. Dit zorgt voor betere prestaties, minder blessures, meer creativiteit en meer plezier. Voor de workshop kunnen zowel trainers, begeleiders, fysiotherapeuten én bestuurders van (sport)verenigingen zich aanmelden.

De workshop voor trainers vindt van 19.00-22.00 uur plaats in Sportcentrum Tijenraan en is verdeeld in een theorie- en praktijkgedeelte. Hier heeft René Wormhoudt aandacht voor vaardigheden uit de dagelijkse praktijk die geschikt zijn voor iedere beweger. Aanmelden kan nog tot 18 oktober. Kosten bedragen 25 euro per deelnemer.

Bestuurders

Tijdens de bijeenkomst met bestuurders wordt de visie achter het Athletic Skills Model toegelicht aan de hand van verschillende inspirerende voorbeelden. Daarbij komt ook de uitrol van ASM binnen het aanbod (uitvoering en materiaal) ter sprake. Hierbij hoort ook de eventuele aangepaste inrichting van accommodaties en openbare ruimte.

Met de aanwezige bestuurders en vertegenwoordigers bespreekt René Wormhoudt hoe een gezamenlijke ASM visie een plek kan krijgen binnen hun vereniging/organisatie. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor deze gratis bijeenkomst, die van 19.30 tot 21.00 uur in Sportcentrum Tijenraan plaatsvindt.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *