Workshop Helende Stem

Ontdek de helende kracht van je stem. Een dag vol klank en beweging, waarbij we de helende kracht van onze stem gaan ervaren. Musicoloog Maaike Gerritsen begint weer met het geven van workshops Helende Stem op 29 oktober 2023.

Interessant? Deel het artikel

Maaike Gerritsen 230124 stem bevrijding

Helende Stem is al jaren een geliefde workshop voor veel deelnemers. Van mensen die stemexpressie in hun leven toepassen hoor ik vaak dat ze de oefeningen van helende stem gebruiken. Die zijn simpel en direct.

We klinken in ons lichaam, met je lichaam als klankkast. Je kunt je voeten warm klinken en je handen warm klinken. En via de klanken voel je beter wat er allemaal in je leeft. Je hart mag meeklinken, je buik mag meeklinken, je benen.

Hoe sta ik eigenlijk?

Laat je lichaam antwoorden, je kunt je echt verwonderen over de klanken en melodieën die komen, jouw klanken en ook die van de groep. We zijn getuigen van elkaar.

Klank en klinken is een wonder, een mysterie. Je kunt het voelen en ervaren. Ervaren hoe klank je lichaam in trilling brengt en hoe die trilling jezelf en anderen aanraakt.Deze aanraking heelt oude wonden en zet in
beweging zodat we kunnen stralen (Alex Lammertsma).

Waar

Atelier Holthuus
Lierderholthuisweg 59
Lierderholthuis (Tussen Zwolle en Raalte)

Kosten

110 euro, 80 euro voor mensen die al bij mij klinken en zingen.

 

Website Maaike Gerritsen

 

Of bel 06-57953413

 

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

1 gedachte over “Workshop Helende Stem”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.