Woon jij in een kern met pit? Lees dan verder!

Interessant? Deel het artikel

kern met pit ovkk

Kern met Pit daagt mensen uit om hun droom binnen een jaar waar te maken. Willen jullie ook je droom voor de buurt realiseren? Denk aan een speeltuin bouwen, een molen restaureren, een app over de lokale historie maken, een pluktuin aanleggen of een toneelstuk maken met jongeren uit de wijk? Kern met Pit helpt je hierbij met gratis hulp van KNHM-adviseurs én 1000 euro als het binnen een jaar lukt.

De inschrijving voor 2021 is nu geopend
Ga snel naar de website van Kern met Pit en maak je dromen waar!
Tussen 1 september tot en met 31 oktober kun je je als bewonersgroep inschrijven voor Kern met Pit editie 2021. Nu werken de deelnemers van editie 2020 aan de uitvoering van hun droom voor de buurt.

Waarom doe je mee?

Eigen adviseur
Elke deelnemende groep krijgt een persoonlijke adviseur uit de betreffende provincie als contactpersoon. Loop je als bewonersgroep tijdens de uitvoering van het project ergens tegen aan? Heb je vragen of kun je ondersteuning gebruiken? Neem dan contact op met jouw adviseur of de provinciaal coördinator.

Eigen pagina op de site
Van januari tot en met december voer je als bewonersgroep je project uit. Zijn er leuke wetenswaardigheden te vertellen, mooie foto’s, een filmpje of heb je als bewonersgroep een flinke stap gezet met het project? Vermeld dat op jullie eigen pagina, hier op de Kern met Pit-site! Bezoekers van de website, partijen waarmee je samenwerkt en de adviseurs van Kern met Pit kunnen zo jullie project volgen en reacties en tips achterlaten. Ook kunnen andere projecten op die manier leren van jullie ervaringen. Bekijk de voorgaande projecten >

Workshops en bijeenkomsten
Gedurende het hele jaar kun je meedoen aan verschillende interessante en relevante workshops en bijeenkomsten. Hier doe je kennis op, breid je netwerk uit en ontmoet je de adviseurs. Wij doen er alles aan om jullie project te laten slagen! Daarom verwachten we ook dat er tijdens deze bijeenkomsten altijd iemand van de bewonersgroep aanwezig is. De kick-off in januari is verplicht, zowel voor de nieuwe deelnemers als de huidige deelnemers.

Leren van andere deelnemers
Ben je benieuwd hoe andere deelnemers het ervan af brengen? Of heb je vragen en tips die je wilt delen? Iedereen heeft een eigen projectpagina waarop de initiatiefnemers bijhouden hoe het project verloopt. Daarnaast kun je via deze pagina’s ook in contact komen met de andere groepen. Misschien is er wel iemand met een zelfde soort project bezig aan de andere kant van het land en hebben zij de kennis in huis die jij nodig hebt.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.