Winnaar Cultuurprijs Overijssel 2023: Theatergroep De Jonge Honden

Theatergroep De Jonge Honden uit Zwolle krijgt de Cultuurprijs Overijssel 2023. De Jonge Honden, opgericht in 2012, heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdig, gerenommeerd en professioneel theatergezelschap, met nadrukkelijk een eigen signatuur. Ze is een belangrijke en inspirerende speler binnen de kunst en cultuur van Overijssel, maar inmiddels ook erkend en gewaardeerd op de landelijke theaterpodia.

Interessant? Deel het artikel

Theatergroep De Jonge Honden
Theatergroep De Jonge Honden

 

 

 

Klik hier voor het volledig programma van zwolse theaters

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.