Windesheimer Kloostermarkt met kunst, cultuur en lekkere hapjes

Zaterdag 5 november wordt van 10.00 tot 14.00 uur de Windesheimer Kloostermarkt gehouden bij de kerk in Windesheim (Dorpstraat 4 te Windesheim).

Interessant? Deel het artikel

kloostermarkt

Wat vindt u op deze markt? Er zijn tafels met o.a. brocante, handwerk- en decoratiespullen, hand gebreide sokken, boeken, spelletjes, ed. en schilderijen zijn te koop. Een kraam met koek en speculaas en eigengebakken cake.

Ook zijn er onbespoten appels, stoofperen Gieser Wildeman.

Er  zijn verschillende soorten eigengemaakte jam en potjes stoofperen en walnoten op de kraam. De oliebollen worden vers gebakken op de markt.

Ook is er heerlijke (zalm) forel (die ook jaarlijks op de Windesheimer rommelmarkt worden verkocht!), alsmede warme snert ed.

Er is een thee-/koffiehoek voor ontmoeting en gezelligheid. De opbrengst van de verkoop gaat naar Stichting Vrienden van de Kerk in Windesheim (SVKW) voor het behoud en onderhoud van het kerkgebouw, de pastorie en kosterswoning.

U bent van harte welkom… en de toegang is gratis!

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *