Wilde robots en coderupsen

Volop voorjaarsvakantieactiviteiten voor kinderen en jeugd in de bibliotheken Olst en Wijhe!

Interessant? Deel het artikel

Boys assembling plastic blocks in library

Komende week is het voorjaarsvakantie. In de Bibliotheek Salland, vestigingen Olst en Wijhe, zijn op donderdag 2 maart en vrijdag 3 maart verschillende leuke activiteiten voor kinderen.

Robotsafari (7-14)
Er zijn wilde robots in de bieb aangetroffen! Maar ze weten niet waar ze naartoe moeten en snappen niet wat we zeggen. De bieb heeft hulp nodig, van kinderen van 7 tot en met 14 jaar. In een robotsafari in de bibliotheek kunnen zij ontdekken wat elk van die robots kan doen, en hoe je ze kan besturen met codetaal. De robotsafari is in de bieb in Olst op donderdag 2 maart van 11.00 tot 12.00 uur en in de bieb in Wijhe op vrijdag 3 maart van 14.00 tot 15.00 uur.

Ontdekkingsreis met robots (4-6)
Ook 4- tot 6-jarigen kunnen op ontdekkingsreis met robots. Co de Rups, Botje Bij en Qobo de Slak zijn in de bieb. Met codetaal kan je deze robots besturen. Wat kan je elke robot laten doen? De ontdekkingsreis met robots voor kinderen van 4-6 jaar is op donderdag 2 maart van 10.00 tot 11.00 uur in de bieb in Olst en op vrijdag 3 maart van 15.00 tot 16.00 in de bieb in Wijhe.

Aanmelden
Meld je aan via www.bibliotheeksalland.nl om zeker te zijn van een plekje. Is een activiteit volgeboekt? Kijk in de agenda op de site of er in andere vestigingen nog ruimte is.

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *