Wil je leren omgaan met de computer? Doe dan mee met Klik & Tik in de bieb in Wijhe

Op woensdag 26 februari start een nieuwe reeks Klik & Tik in de Bibliotheek in Wijhe.

Interessant? Deel het artikel

Teacher Helping Mature Student With Studies In Library

In deze cursus leert je hoe je een computer gebruikt om o.a. te typen, op het internet te zoeken en een e-mail verstuurt. Stapje voor stapje, in je eigen tempo.

De cursus is op acht woensdagen (van 26 februari t/m 16 april) van 14.00 – 16.00 uur. Als je meedoet krijgt je een code waarmee je ook thuis kan oefenen.

Je volgt de cursus in een groepje van maximaal twaalf deelnemers. Op deze manier is Klik & Tik niet alleen leerzaam, maar ook gezellig! Als je een eigen laptop hebt, kan je deze meenemen naar de cursus. Heb je geen laptop? Geen probleem. Dan kan je een laptop van de bibliotheek gebruiken voor de cursus.

Aanmelden

Aanmelden kan via www.bibliotheeksalland.nl.agenda, telefonisch via 085 760 61 80 of bij een medewerker in de Bibliotheek in Wijhe tijdens openingstijden: maandag, woensdag en vrijdag van 13.30 – 17.30 uur en zaterdag van 10.00 – 14.00 uur.

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.