Wijzigingen in het SDOL bestuur

Bij de Luttenbergse sportvereniging SDOL vonden veranderingen plaats in het bestuur.

Interessant? Deel het artikel

Peter Bons (l) en Ruud Alferink SDOL
Peter Bons (l) en Ruud Alferink SDOL

Tijdens de afgelopen algemene ledenvergadering vonden er een aantal wisselingen binnen het hoofdbestuur plaats. Vorige week hebben jullie daar al een bericht van voorbij zien komen over Jan Gerner, die voor zijn jarenlange inzet benoemd werd tot Lid van Verdienste. Zeer verdiend!

De grootste verandering is dat de functie van voorzitter na ruim 10 jaar werd overgedragen aan de jongere generatie. Peter Bons had na 3 zittingstermijnen van 3 jaar zijn opvolger al eerder willen voordragen, maar vanwege Covid heeft dat toch wat langer op zich doen wachten. Peter heeft als eerste niet- Luttenberger de taak van voorzitter prima uitgevoerd en laat een hele gezonde en sportieve vereniging achter. Hij kon dus met een gerust hart het stokje overgedragen aan Ruud Alferink. Wij als bestuur bedanken Peter van harte en wensen hem nog veel plezier bij het fluiten, want hij blijft voor onze vereniging gelukkig wel doorgaan als scheidsrechter bij de handbal.

Met het aanstellen van Ruud als voorzitter maakt hij voor de tweede keer deel uit van het hoofdbestuur. In het verleden was hij namelijk bestuurslid als voorzitter van de Technische Commissie Voetbal. Ruud heeft aangegeven dat hij, na zijn vakantie, eerst een kennismakingsrondje langs alle commissies zal maken. Het bestuur is blij een SDOL- man in hart en nieren als voorzitter te hebben gekregen en feliciteren niet alleen Ruud maar ook ons zelf daarmee!!

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *