Wijhe Ontmoet vanaf 27 september iedere woensdagmiddag in ‘t SPOC

‘Wijhe ontmoet’ is precies wat de naam al doet zeggen: inwoners van Wijhe die elkaar ontmoeten. Of je nu wilt kletsen, een spelletje doen, muziek maken of tekenen en schilderen, die keuze is aan jou. Ook kun je eventueel om 13:30 uur aansluiten bij een beweegactiviteit in één van de zalen op ‘t SPOC om samen met anderen kennis te maken met bijvoorbeeld kickboksen, volleybal of badminton.

Interessant? Deel het artikel

Ut Huus 230926 Wijhe ontmoet

Wijhe Ontmoet is een mooie aanvulling op wat het Noaberhuus Wijhe, de instelling die steeds zichtbaarder wordt, al doet en dat is precies de bedoeling. Wijhe Ontmoet is niet leeftijdsgebonden maar voor iedereen, jong en oud, die behoefte heeft aan (nieuwe) contacten, een proefles van het één of ander wil volgen of een opstapje of hulp nodig heeft om zich bij een vereniging aan te kunnen sluiten. Dus loop vooral eens binnen op woensdagmiddag!

27 september feestelijke opening Wijhe Ontmoet

Op woensdag 27 september is de feestelijke opening van Wijhe Ontmoet in het café van ‘t SPOC Wijhe met een hapje en drankje en livemuziek van Frank Kleine Schaars. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met ons en voor ons een mooie gelegenheid om te horen wat uw ideeën zijn. We zien u graag deze woensdagmiddag.

(tekst loopt door onder afbeelding)

Frank Kleine Schaars © Paweł Staśkiewicz

 

Voor een aantal woensdagmiddagen staan er al een leuke thema’s gepland

Agenda:

  • Woensdag 27 september                               Feestelijke opening
  • Woensdag 11 oktober                                     Spellenmiddag
  • Woensdag 08 november                               Muziek
  • Woensdag 06 december                                Wereldhapjes

 

Het begint bij ontmoeten!

Locatie

‘t SPOC
De Lange Slagen 29
Wijhe |

Wanneer

Iedere woensdag van 13: 30-15:30 uur | Entree gratis

Meer info

Nieuwsgierig of heb je vragen?
Hoeseb Yakob
06 – 39 46 22 27
h.yakob@uthuus.nl

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.