Werkzaamheden herinrichting centrum van Raalte gestart

Klink-Nijland is begonnen met het opwaarderen van het centrum van Raalte.

Interessant? Deel het artikel

Raalte werk centrum 221103

Het centrum van Raalte gaat op de schop. De werkzaamheden zijn deze week begonnen. Aannemer Klink-Nijland heeft een depot voor materialen en machines op de Domineeskamp ingericht en het werkterrein op de Grote Markt opgebouwd. Vandaag starten de eerste ondergrondse werkzaamheden.  

De ondergrondse werkzaamheden bestaan onder andere uit het aanleggen van een infiltratiesysteem om hemelwater op te vangen. Na afloop wordt er tijdelijke noodbestrating aangelegd. Deze werkzaamheden duren ongeveer vier weken. De winkels en woningen in het centrum zijn gewoon bereikbaar.

Wekelijks inloopmoment

Elke donderdag vindt er tussen 15.00 uur en 17.00 uur een inloopmoment plaats in het Annahuis. Je kunt hier terecht met vragen over de werkzaamheden en de voortgang. Kan je vraag niet wachten tot het wekelijkse inloopmoment? Neem dan contact op met omgevingsmanager Jorinde van Klink-Nijland via 06 – 1287 4286.

Meer informatie

Wil je op de hoogte blijven van de werkzaamheden? Klik hieronder.

Website

 

Facebook

Benieuwd hoe het centrum van Raalte eruit komt te zien? Kijk dan hier.

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *