Wereldlichtjesdag Raalte gaat ook dit jaar niet door

Wereldlichtjesdag Raalte zou op 12 december tussen het kerstgroen bij GroenRijk Raalte plaatsvinden. Helaas komt de organisatie nu net als vorig jaar met het bericht: Wereldlichtjesdag Raalte gaat niet door.

Interessant? Deel het artikel

wereldlichtjesdag Raalte

Op Wereldlichtjesdag steken mensen wereldwijd op hetzelfde moment kaarsen aan voor overleden kinderen. De organisatie van Wereldlichtjesdag Raalte is in handen van een aantal ouders uit de regio met een gedeeld gemis.

Vorig jaar kan de bijeenkomst niet doorgaan door de coronamaatregelen. Helaas is er ook dit jaar weer moeten besluiten om alles af te zeggen. Dankzij de nieuwe coronamaatregelen mogen evenementen slechts duren tot 18.00 uur.

Op de Facebookpagina van Wereldlichtjesdag Raalte laat het bestuur weten dit erg jammer te vinden: “De voorbereidingen waren in volle gang. Dit jaar zou het bijvoorbeeld voor het eerst plaatsvinden  tussen het kerstgroen bij GroenRijk. Wederom met warme woorden van gastsprekers en livemuziek.”

Om toch nog een beetje mee te doen aan Wereldlichtjesdag kun je op 12 december om 19.00 uur natuurlijk altijd thuis een kaarsje branden voor de kinderen die zo gemist worden. Iedereen kan deze foto vervolgens plaatsen op de Facebookpagina van Wereldlichtjesdag Raalte. “Zo creëren we alsnog een lint van licht.”

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Partnerbijdragen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *