Werelddans bij het Cultureel Café Heino

Op dinsdag 6 februari 2024 om 14.30 uur is Ralda te gast bij Cultureel Café in de bibliotheek in Heino. Ralda is een internationale dansgroep met een eigen orkest voor muziek en dans uit Nederland en het buitenland.

Interessant? Deel het artikel

Volksdansen boeren Ralda Raalte
© Ralda Raalte

Ralda telt groepen in alle leeftijdscategorieën, waaronder twee dynamische theatergroepen die indrukwekkende voorstellingen presenteren, begeleid door het eigen Ralda-Orkest. Deze theatergroepen treden niet alleen op in Nederland, maar ook wereldwijd. Ze presenteren internationale dans en muziek op Nederlandse podia. Op buitenlandse festivals vertegenwoordigen ze Nederland met authentieke Nederlandse dans en muziek.

Brug tussen culturen

Ralda slaat een brug tussen diverse culturen en levert de groep een unieke bijdrage aan de wereld van de podiumkunsten. Ralda heeft al vele landen mogen bezoeken, waaronder Finland, Polen, Wit-Rusland, China, de Verenigde Staten, Brazilië, Chili, Frankrijk en Hongarije.

(tekst loopt door onder afbeelding)

volksdans Ralda Raalte
© Volksdansgroep Ralda Raalte

Nederlandse folklore

De dansers en musici van Ralda nemen de bezoekers op 6 maart mee in de wereld van de Nederlandse folklore. Door het tonen van kostuums en de bijbehorende verhalen en muziek geven zij een mooi beeld van de rijke Nederlandse folklore.

Wanneer

Dinsdagmiddag 6 februari. Inloop vanaf 14.15 uur, start om 14.30 uur.

Locatie

Bibliotheek
Heino

Toegang

Gratis, een vrije gift wordt gewaardeerd

Aanmelden

Aanmelden van tevoren is wenselijk en waarschijnlijk aan te raden.

Aanmelden kan via deze link.

 

Cultureel Café Heino organiseert elke maand een activiteit op de eerste dinsdag van de maand (van oktober tot en met april) in de Bibliotheek.

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.