WensAmbulance Oost Nederland krijgt cheque

Interessant? Deel het artikel

Wensambulance

De vijfde editie van Rijden voor geluk vond plaats op zondag 8 augustus. Deze tweedaagse toertocht bestaande uit vele motoren (met zijspan!) en trikes reed kriskras door verschillende plaatsen en dorpen met als doel geld inzamelen voor WensAmbulance Oost Nederland. En dat is gelukt!

Chopper Custom Vrienden organiseerde het evenement waaraan ook acht wensambulances meededen. Hierin reden mensen met een beperking mee. Met de verschillende activiteiten werd een mooi bedrag opgehaald. Na de tocht werd de cheque van 12.192,37 overhandigd aan WensAmbulance Oost Nederland.

Deze non-profit organisatie verzorgt het liggende ambulancevervoer in Overijssel. Onder begeleiding van vrijwilligers geeft de organisatie langdurig zieken of terminale patiënten een onvergetelijke dag waarbij ze hun ziekte even kunnen vergeten. Het ingezamelde geld krijgt bij WensAmbulance Oost Nederland dus een mooie bestemming.

Eerder werd bekend dat de stichting ook het doel is van de Holterbergloop. Deze vindt plaatst in oktober en inschrijven is nog altijd mogelijk. Dat kan hier.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.