Wellepad in Herxen geopend

Eindelijk heeft Herxen weer een verbindingspad met de IJssel

Interessant? Deel het artikel

Hans van Zwolle

Op 8 mei was de officiële opening van het pad naar de IJssel in Herxen. Het Wellepad is een initiatief vanuit het Livinglab in 2018-2019 van Mieny, Geesje, Dientha Gitte Sanderman en Jouke Bergboer.

De uiteindelijke realisatie is tot stand gekomen door de inzet van velen, met een bijzonder woord van dank aan Hans van Zwolle
De verbinding tussen de IJssel en Herxen is nu weer toegankelijk voor iedereen. Dat zorgt voor Goed Leven ongeacht je leeftijd.

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden