Welk ontwerp voor park Woeste Wijhe krijgt de meeste stemmen?

Interessant? Deel het artikel

woeste wijhe

Tussen de wijken Krijtenberg en Noorder Koeslag in Wijhe maakt de gemeente Olst-Wijhe een park met daarin een natuurlijke speelplek. Inwoners van de gemeente Olst-Wijhe is gevraagd om mee te denken over de invulling van het park en dat leverde leuke ideeën op. De gemeente heeft, samen met Anneke Rodenburg van Tuin en Vlinder, het beste van alle inzendingen gebruikt om drie ontwerpschetsen te maken. Nu is het tijd om te stemmen op één van de drie ontwerpen. Inwoners kunnen tot en met 29 november stemmen op www.olst-wijhe.nl/stemopwoestewijhe.

Het ontwerp met de meeste stemmen werkt de gemeente verder uit, zodat de uitvoerder ermee aan de slag kan. We streven ernaar dat het park in de zomer van 2021 klaar is.

Ontwerp de natuurspeelplek van Woeste Wijhe?
In het park komt ook een natuurspeelplek. Hiervoor vraagt de gemeente Olst-Wijhe kinderen, ouders en scholen uit de gemeente daarbij te helpen door ontwerpen te in te sturen. Van alle ideeën die ingezonden worden, maakt de gemeente drie ontwerpschetsen waarop op een later moment weer gestemd kan worden. Alles is te volgen op de de Facebook-pagina van de gemeente Olst-Wijhe.

Meer informatie hierover staat op www.olst-wijhe.nl/woestewijhe.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.