Welk industrieterrein is het groenst?

Interessant? Deel het artikel

industrie asfalt christenunie
'@PX Here

De fractie van de Overijsselse ChristenUnie ziet graag meer groen in en rondom de bedrijventerreinen in de provincie. Daarom stelt de partij voor om jaarlijks drie bedrijventerreinen te nomineren voor het meest groene bedrijventerrein en deze dan met een vergroeningsbijdrage te belonen.

Daarom heeft de partij een motie ingediend voor een jaarlijks stimuleringspremie, voor terreinen die ‘groene’ maatregelen treffen. “Kantoorlocaties en bedrijventerreinen blinken vaak uit in stenen en droogte”, stelt de ChristenUnie die met de premie daar verandering in wil brengen. Elke boom telt, Elke singel doet er toe”, is het motto van de partij.

De ChristenUnie heeft de motie niet dichtgetimmerd maar nodigt Gedeputeerde Staten uit om deze passend vorm te geven.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.