Weer bijzondere marktactie in Olst

Interessant? Deel het artikel

Naamloos-3

Elk jaar had de Olster Markt rond deze tijd een bijzondere actie in petto. Met een onderbreking van twee jaar – u begrijpt: corona – hebben de marktkooplieden er weer enorm veel zin in om u als klant een groot plezier te doen. Bij elke aankoop die u doet, het maakt niet uit bij welke standhouder, krijgt u een kaart. Op die kaart zet u uw handtekening en vermeld u uw naam en telefoonnummer. Aan beide uiteinden van de markt staat een flinke melkbus. Die staan klaar om uw kaart of kaarten, het kunnen er meerdere zijn, in te deponeren.

In de week vóór Sinterklaas trekt het marktbestuur totaal 20 kaarten uit de melkbussen. En nu komt het: elk van die getrokken kaarten vertegenwoordigt 2 forse tassen waarin iedere standhouder een product van zijn koopwaar in heeft gedaan.

Het ligt in de bedoeling dat die tassen uitgereikt worden op de vrijdag vóór Sinterklaas, dus vrijdag 2 december. Grijp dus die kans. Ga naar de markt.

Jammer als u geen prijs wint? Ja, natuurlijk. Maar vergeet niet dat er op de markt voor elk wat wils en te koop is en dat het er bovendien altijd beregezellig is!

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Ook interessant

De boekwinkel in Wijhe blijft

Lees verder »

Vrouwen van nu in Wijhe

Lees verder »

Capellenborg College Tour

Lees verder »

Nieuws Noaberhuus Olst

Lees verder »

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *