Watvinnie over het belang van lezen, maar vooral ook over het plezier in lezen!

Als kinderen al lezen, snappen ze steeds minder wat ze lezen. Hoe lossen we dat op? HierinSalland ging daarover in gesprek met Sabine Tielenius Kruythoff, directrice van Bibliotheek Salland en Jason Fredrick van Eunen van nieuwsgierigdenken.

Interessant? Deel het artikel

watvinnie sabine jason

In deze aflevering van Watvinnie praat Harrie Kiekebosch met Sabine Tielenius Kruythoff, directrice van Bibliotheek Salland en Jason Fredrick van Eunen over hoe je mensen kunt interesseren in lezen. Jason doet dat via www.nieuwsgierigdenken.nl. De bibliotheek zorgt ondermeer voor op maat samengestelde boekenkasten op basisscholen in Salland en komt als het moet zelfs naar bedrijven toe om mensen die moeite hebben met lezen op lokatie verder te helpen. Deze Watvinnie van HierinSalland is mede mogelijk gemaakt door Azerty en 321Live.

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.