Watvinnie met Klink Nijland en Uitzendbureau Salland over het werven van personeel

Hoe kom je in deze tijd aan personeel? Dat werkt het beste als je de ziel van bedrijf uitdraagt, weet André Duteweert van Uitzendbureau Salland. Bij Klink Nijland is dat niet alleen rock and roll of voetbal. Op tijd beginnen, niet te vroeg te stoppen en gewoon meedoen! Dan kun je volgens mede-eigenaar Roland Koerhuis als stratenmaker zo aan de bak bij Klink Nijland.

Interessant? Deel het artikel

Video maken voor Klink Nijland
Klink Nijland maakte een rock and roll nummer om personeel te werven. Het nummer werd goud!

 

Zie hier een paar foto’s van de totstandkoming van de video:

 

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden