Wat is er te zien in het HOFtheater Raalte in de week van 30 november t/m 4 december?

HOFtheater programmeur Rommy Bijlsma is erg trots om binnenkort Loes Luca daar te mogen verwelkomen . Mensen die het stuk al hebben gezien, noemen het een parel!

Interessant? Deel het artikel

Loes Luca en Kaatje Kooij © Carel van Hees
Loes Luca en Kaatje Kooij © Carel van Hees

Loes Luca – bekend van o.a. Ja zuster, nee zuster, ’t Schaep met de 5 pooten, Mi Vida en vele andere tv- en toneelrollen – komt op donderdag 1 december naar het HOFtheater om het stuk Uit Het Hoofd te spelen. Het stuk is geschreven door Maria Goos en is een inktzwarte komedie hoe een actrice terugkijkt op haar carrière. Vrijdag 2 december staat (eindelijk) Zoutmus op de planken, een stel acteurs die op een theatrale manier muziek maken, een avondvullende show spektakel, live muziek en verwarring.

Donderdag 1 december om 20.15 uur: Loes Luca – Uit Het Hoofd

Uit Het Hoofd is een voorstelling over een leven dat lijkt op dat van actrice Loes Luca. Toevallig speelt diezelfde Loes Luca een actrice die haar leven beschouwt. Ze wordt bijgestaan door de jonge actrice Kaatje Kooij die haar souffleuse speelt en daarom Oortje wordt genoemd. Het stuk is geschreven door de bekende toneelschrijfster Maria Goos.
Kaarten kosten €23,00

Vrijdag 2 december om 20.15 uur: Zoutmus – Jungleprinter

Het absurde Zoutmus brengt met Jungleprinter een avond bomvol spetterende muziek, spektakel en verwarring. In deze nieuwe voorstelling word u verrast, net zoals de mannen van Monthy Python dat deden. Het lijkt een chaotisch geheel, maar is stiekem tot in de puntjes geregisseerd. Kaarten kosten €22,00

Kaartverkoop

Kaarten bestellen kan via onderstaande link naar de website of telefonisch op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 13:00 uur via 0572 361 361.

 

Website HOFtheater

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *