Wat is er te zien in het HOFtheater Raalte in de week van 21 t/m 29 november?

Bijna de hele week staat in het teken van Sint Show Paleis. Heel veel blije kinderen en hun ouders weten al jaren de weg naar het HOFtheater te vinden voor dit feest. De verkoop hiervan is door de organisatie zelf gedaan.

Interessant? Deel het artikel

Huub Stapel
Huub Stapel

De woensdag voordat dit feest losbarst, staat Huub Stapel op de planken met één van de laatste try-outs van Alleen familie.  Een stuk over familie. Want wie is er niet groot mee geworden? Familie is overal. En dan is er ook nog schoonfamilie, stieffamilie, pleegfamilie, adoptiefamilie, oranjefamilie en de grootste familie van Nederland…

Woensdag 23 november om 20.15 uur: Huub Stapel – Alleen familie

Geen ruzie gaat zo diep als familieruzie. En tegelijk is het de enige band waar je je nooit van ontdoen kunt. Een huwelijk kun je ontbinden. Een vriendschap kun je beëindigen. Maar familie blijft altijd. Huub Stapel leidt u, persoonlijker dan ooit, langs feesten der herkenning en verborgen verledens.
Een hilarische, ontroerende en meeslepende voorstelling over die ene noemer waaronder wij allemaal vallen: familie.
Kaarten kosten €27,50

Kaartverkoop

Kaarten bestellen kan via onderstaande link of telefonisch op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 13:00 uur via 0572 361 361.

 

Kaarten en info klik hier

 

 

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *