Wat is er te zien in het HOFtheater in de week van 24 t/m 30 oktober

Het HOFtheater gooit deze week de deuren weer open voor leuke programma's.

Interessant? Deel het artikel

Esther Groenenberg Band © Anya
Esther Groenenberg Band © Anya

Wat staat er geprogrammeerd bij het HOFtheater? Onder andere een sfeervolle avond met muziek uit de ’50 en ’60-er jaren met The Bentleys & The Bendellas, lachen met en om cabaretier Martijn Kardol en genieten van kwetsbare parels, gezongen door Esther Groenenberg & band. Zo ziet week 43 er uit in het HOFtheater Raalte.

Donderdag 27 oktober om 20.15 uur: The Bentley & The Bendellas (uitverkocht)
In de nieuwe muziekvoorstelling brengen The Bentleys een ode aan The Ladies of the 50’s & 60’s; met swingende dansnummers, maar ook met liefde en romantiek. Bijgestaan door The Bendellas – drie fantastisch dansende zangeressen.

Zaterdag 29 oktober om 20:15: Martijn Kardol
Martijn Kardol werd met zijn programma Bang genomineerd voor Neerlands Hoop. De Situatie is na Welkom zijn derde cabaretprogramma en gaat over het bezweren van een crisis in je leven. In zijn geheel eigen stijl haalt Martijn allerlei herkenbare en hilarische situaties aan. Want of het nu gaat om het leren omgaan met een pandemie en een dreigende klimaatcrisis of het samen met je vriendin moeten beslissen wat er wordt gekeken op Netflix, iedere crisis heeft zijn impact. Kaarten kosten €19,00.

 

(tekst loopt door onder de afbeelding)

Martijn Kardol © Aisha Zeijpveld

Zondag 30 oktober om 15:00 uur: Esther Groenenberg & Band
In deze voorstelling vraagt Esther zich af waarom bepaalde liedjes haar zo raken en waarom sommige teksten ons collectief ontroeren. Haar eigen liedjes staan centraal (die ze zelf, maar ook met Bertolf en Daniël Lohues schreef), maar ze zoekt ook naar tekstuele parels in haar platenkast. Aanstekelijk, geestig, sprankelend, onderhoudend en met loepzuivere stem, prachtig pianospel en zingende topmuzikanten. Aanstekelijk, sprankelend en onderhoudend programma vol prachtige eigen werk en andere muzikale pareltjes. Kaarten kosten €19,50

Kaartverkoop

Kaarten bestellen via onderstaand link of telefonisch op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 13:00 uur via 0572 361 361.

 

Kaarten bestellen en info

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *