Wat is er te doen in het HOFtheater Raalte deze week?

Een hilarische voorstelling vol herkenningsmomenten op Valentijnsdag, een ontroerende voorstelling van Janke Dekker met liedjes van Barbra Streisand, een avond vol feestelijke Duitse Schlager hits en een uitverkocht huis met the Best of Ireland.

Interessant? Deel het artikel

Marja van Katendrecht cabaret hoftheater
Marja van Katendrecht Foto: Annemieke van der Togt

Woensdag 14 februari om 20.15 uur

Marja van Katendrecht – Marja’s Relatie Advisatie Show
Theaterpersoonlijkheid Marja van Katendrecht komt op Valentijnsdag naar Raalte om het HOFtheater te verwarmen met haar Relatie Advisatie Show. Zij voelt de noodzaak om diverse relatie-situaties uit het leven te gaan ontrafelen. Tijdens deze door haar zelf ontwikkelde cursus-avond, prikkelt zij zichzelf en haar publiek en geeft (on)gevraagd advies.
Tijdens de TIPavond in mei gaf zij een voorproefje wat gelijk een heel mooie zaalbezetting opleverde.

Kaarten kosten €18,50  

Donderdag 15 februari om 20.15 uur

Janke Dekker – Ik volg gewoon mijn hart
Janke Dekker werd al jaren geleden geraakt door de teksten van Barbra Streisand, door alle ups en downs die zij beide mee maakten in hun leven. Zij besloot er een voorstelling van te maken, op dat moment niet wetend dat haar leven zo turbulent zou worden. Met deze voorstelling vertelt zij haar eigen verhaal met de ontroerende liedjes van Streisand. Het wordt een bijzondere avond.

Kaarten kosten €21,50  

(tekst loopt door onder afbeelding)

Janke Dekker
Janke Dekker Foto: Janita Sassen

Vrijdag 16 februari om 20.15 uur

Hanssi Kaiser – Schlager Tribute Show
Met een eerbetoon aan de originele Duitse Schlager brengt Hanssi Kaiser een avondvullend programma met alle bekende en minder bekende Duitse schlager hits van weleer. Geen lange tafels, geen halve liters bier maar in een intieme sfeer in het theater waarin het podium wordt omgetoverd tot een Schlager spektakel wat een uniek tijdsbeeld geeft van de muzikale Duitse Schlager cultuur van Duitsland in de gouden jaren 70 en 80 van de vorige eeuw. Meezingen is verplicht met o.a. Schön ist es auf die Welt zu sein of Ich bin wie du…

Kaarten kosten €23,50  

Zaterdag 17 februari om 20.15 uur

Best of Ireland (uitverkocht)
Traditionele folksongs en songs van huidige Ierse artiesten. Van de Dubliners tot U2.
Kaarten kosten €29,50

 

Kaartverkoop

Kaarten zijn te bestellen via de website of telefonisch op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 13:00 uur via 0572 361 361.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *