Wat is er te doen in het HOFtheater Raalte deze week?

Voorjaarsvakantie, dus tijd voor een paar leuke films, cabaret, muziek en een familievoorstelling met een knipoog naar klassieke muziek.

Interessant? Deel het artikel

La vida rosa hoftheater
Rosa da Silva © Anne van Zantwijk

Woensdag 21 februari om 15.00 uur  

Paw Petrol: The Mighty Movie (NL) (film)
Als een mysterieuze meteoriet neerstort in Avonturenstad, krijgen de PAW Patrol-pups superkrachten en veranderen ze in De Megapups! Voor Skye, het kleinste lid van het team, zijn haar nieuwe krachten een droom die uitkomt. Kaarten kosten €8,00  

Woensdag 21 februari om 20.00 uur

Happy Single (film)
Een heerlijk romantische komedie van de makers van Zwaar Verliefd! en Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn met o.a. Juvat Westendorp, Jamie Grant, Manuel Broekman en Barbara Sloesen. Geeft Mollie haar geliefde ‘happy single’ status op of neemt ze alsnog de benen? Kaarten kosten €10,-

Vrijdag 23 februari om 20.15 uur

Rosa da Silva – A vida rosa. ‘Straks ga ik genieten’. Maar wanneer is straks? En hoe weet je of je aan het genieten bent? Na een tijd op een roze wolk te hebben geleefd is Rosa weer geland. Sinds de geboorte van haar dochter vraagt ze zich af of ze tot nu toe wel haar eigen weg heeft bewandeld. In A vida rosa maakt ze je deelgenoot van deze zoektocht. Kaarten kosten €20,00

Zaterdag 24 februari om 20.15 uur

The Cosmic Carnival – Fleetwood Mac – The incredible story
The Cosmic Carnival neemt je mee op ontdekkingsreis in het wondere universum van de legendarische band Fleetwood Mac. Een must-see voor iedere Fleetwood Mac fan. En was je dat nog niet? Dan ben je het zeker na het aanschouwen van dit bijzondere eerbetoon in de vorm van een live-documentaire. Met natuurlijk alle grote hits als ‘Don’t Stop’, ‘Big Love’, ‘Dreams’, ‘Go Your Own Way’ en ‘Little Lies’Kaarten kosten €25,00 (uitverkocht)

Zondag 25 februari om 15.00 uur

Ewout en Yornik vinden op zolder het dagboek van hun over-over-over-overgrootvader Maximiliaan: een muzikaal megatalent die reisde met Vivaldi en studeerde met JS Bach. Ze besluiten zijn verhaal te vertellen om iedereen te laten weten wie de echte schrijver is van de beroemdste klassieke muziek.
Kaarten kosten €14,00. Kinderen mogen onder begeleiding van een volwassene gratis.

Kaartverkoop

Kaarten zijn te bestellen via de website of telefonisch op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 13:00 uur via 0572- 361 361.

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.