Wat is er deze week te doen in het HOFtheater Raalte?

Ontdek een Magische Avond in HOFtheater: Masterclass met Pia Douwes en Filmavonturen met Juf Roos en Wonka

Interessant? Deel het artikel

Pia Douwes HOFtheater Roy Beusker
Pia Douwes ©Roy Beusker

Op dinsdag 30 april om 20:15 uur presenteert HOFtheater met trots de laatste try-out van “Masterclass” met niemand minder dan de gerenommeerde Nederlandse musicalster en actrice Pia Douwes. Met meer dan 30 jaar ervaring op internationaal niveau, kruipt Douwes in de rol van de legendarische operazangeres Maria Callas. Terug op het podium na ruim tien jaar, belooft deze voorstelling een meeslepend verhaal te worden, doordrenkt met de prachtige muziek van Verdi, Puccini en Bellini. Beleef een avond vol passie, humor en genadeloze kritiek terwijl Callas haar visie deelt over tekst, interpretatie en de essentie van authenticiteit.

Op woensdag 1 mei om 10:00 uur en 15:00 uur nodigt HOFtheater jong en oud uit voor een betoverende filmervaring met twee bijzondere verhalen. Ga mee op avontuur met Juf Roos en haar buurjongen Gijs, bekend van de gelijknamige RTL4 serie, terwijl ze op zoek gaan naar de kleuren van de regenboog. Maar ook, ontmoet de jonge Willy Wonka in de film “Wonka”, gebaseerd op Roald Dahl’s ‘Charlie and the Chocolate Factory’. Met de belofte van magie, humor en hartverwarmende emotie, belooft deze filmavond een onvergetelijke ervaring te worden.

Dinsdag 30 april | 20:15 uur

Pia Douwes | Masterclass [laatste try-out]
Pia Douwes, een Nederlandse musicalster en actrice met meer dan 30 jaar ervaring op internationaal niveau, keert terug naar het theater in de rol van de legendarische operazangeres Maria Callas. Haar toneelstuk “Masterclass” oogstte ruim tien jaar geleden lovende kritieken en wordt nu opnieuw opgevoerd, waarbij Douwes het indrukwekkende levensverhaal van Callas vertelt, doorspekt met muziek van Verdi, Puccini en Bellini. In het stuk geeft Callas genadeloze kritiek aan drie van haar studenten, met een mix van superioriteit, humor en passie voor muziek, terwijl ze haar visie deelt over tekst, interpretatie en de noodzaak om ‘eigen’ te zijn.
Kosten: €29

Woensdag 1 mei | Film | 10:00 uur en 15:00 uur

Juf Roos op reis naar de regenboog & Wonka. Ga mee op avontuur met twee bijzondere verhalen in de HOFtheater bioscoop!

In de nieuwe film van Juf Roos, bekend van de gelijknamige RTL4 serie, gaat ze samen met haar buurjongen Gijs op vakantie en beleeft ze een kleurrijk avontuur op zoek naar de kleuren van de regenboog. Maar wanneer Gijs per ongeluk de rode roos van Juf Roos’ jurk beschadigt, verliezen ze de magische kracht waarmee ze overal naartoe konden reizen. Gelukkig biedt de kist van Oma Rosalinde een oplossing: door alle kleuren van de regenboog te verzamelen, kunnen ze de jurk herstellen. Het wordt een avontuurlijke zoektocht vol vrolijke liedjes voor de kleintjes!

Daarnaast komt de geliefde Willy Wonka tot leven in de film Wonka, gebaseerd op Roald Dahl’s ‘Charlie and the Chocolate Factory’. Deze film neemt ons mee op een betoverende reis naar het ontstaan van de beroemde chocolatier. Timothée Chalamet schittert in de rol van de jonge Willy Wonka, die vastbesloten is de wereld stap voor stap lekkerder te maken. Met de bekroonde talenten achter films als Paddington en Harry Potter belooft Wonka een magische, humoristische en hartverwarmende ervaring te worden.

Kosten:
Juf Roos op reis naar de regenboog €8,50

Wonka €10

Kaartverkoop

Kaarten zijn te bestellen via de website of telefonisch op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 13:00 uur via 0572 361 361.

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.