Wat is er deze week te doen in het HOFtheater Raalte?

Vind hier het programma van het HOFtheater in Raalte voor deze week.

Interessant? Deel het artikel

piet van eeghen mariet dingemans HOFtheareer
Piet van Eeghen © Mariet Dingemans

Op woensdag 17 april om 20:00 uur biedt het theater een unieke gelegenheid om Midas Dekkers te ontmoeten tijdens “60 minuten met”. Bekend als bioloog, presentator, columnist en schrijver, staat Dekkers bekend om zijn humoristische kijk op wetenschap en andere onderwerpen. Let op laatste kaarten!

Op vrijdag 19 april om 20:15 uur brengt Bauke Bakker & The Soul Cages een eerbetoon aan Sting & The Police met een opwindende muziekavond.

Op zaterdag 20 april om 20:15 uur betreedt autodidact en wiskundeleraar Piet van Eeghen het podium met zijn eerste avondvullende cabaretvoorstelling “De Verlichting Nabij”.

Sluit het weekend af op zondag 21 april om 15:00 uur met de betoverende klanken van The Celtic Tenors, die met hun charisma en virtuositeit het publiek zullen betoveren. 

Woensdag 17 april | 20:00

60 minuten met Midas Dekker | Theatercollege [laatste kaarten!]
Midas Dekkers, bekend als bioloog, presentator, columnist en schrijver, staat bekend om zijn humoristische kijk op wetenschap en andere onderwerpen. Zijn unieke perspectief wordt vaak omschreven als “Typisch Dekkers”. Op 17 april zal Willem Verdaasdonk hem uitnodigen voor een gesprek over zijn boeken en het leven.
Kosten: €5

Vrijdag 19 april | 20:15

Bauke Bakker & The Soul Cages | A Tribute to Sting & The Police | Muziek
Bauke Bakker, bekend als zingende drummer, brengt met The Soul Cages een eerbetoon aan Sting en The Police. Hij laat zijn invloed van Stewart Copeland horen op drums en benadert Stings stemgeluid fenomenaal. “Een fenomeen”, volgens De Gelderlander.
Kosten: €22,50

Zaterdag 20 april | 20:15

Piet van Eeghen | De Verlichting Nabij | Cabaret
Autodidact en wiskundeleraar Piet van Eeghen verraste bij het Leids Cabaret Festival 2022 door de publieksprijs te winnen. De Telegraaf noemde hem een heerlijke podiumpersoonlijkheid met virtuoos taalgebruik en perfecte timing. Theaterkrant prees hem als een allround performer, uitstekende conferencier, begenadigd muzikant, componist en liedtekstdichter. Zijn eerste avondvullende voorstelling, “De Verlichting Nabij”, belooft net zo boeiend te zijn als zijn eerdere optredens.
Kosten: €18,50 

Zondag 21 april | 15:00

The Celtic Tenors | From Ireland with love | Muziek
The Celtic Tenors, een muzikaal trio van meer dan twintig jaar oud, onderscheidt zich door charisma en virtuositeit. Ze excelleren in verschillende stijlen, van Ierse folk tot klassiek en hedendaags repertoire, met a capella-nummers als kers op de taart. James Nelson, Matthew Gilsenan en Daryl Simpson zijn ware artiesten en genieten duidelijk van hun optredens en interactie met het publiek.
Kosten: €31,00

Kaartverkoop

Kaarten zijn te bestellen via de website of telefonisch op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 13:00 uur via 0572 361 361.

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.