Wat is er deze week te doen in het HOFtheater Raalte?

Vind hier alle info over het programma van het HOFtheater.

Interessant? Deel het artikel

mell vintage hoftheater
Mell Vintage

Deze week staat in het HOFtheater een boeiend programma op de planning. Op donderdag 4 april treedt Mell & Vintage Future op met hun show Roots & Romance III, een onvergetelijke ervaring met hun unieke muzikaliteit en bijzondere covers, helaas al uitverkocht. Zaterdag 6 april brengt het streektaalgezelschap Gewoon Aans hun vierde revue Anpassen, een humoristische blik op de veranderende tijden en gewoontes. Op woensdag 10 april is er voor de kleintjes een workshop Toverdrankje maken door Kijk & Doe Atelier, waarbij ze hun eigen magische drankjes creëren en versieren.

Donderdag 4 april | 20:15 uur

Mell & Vintage Future – Roots & Romance III
Tijdens de theatertour in 2022 bleek dat Mell & Vintage Future geweldig tot hun recht komen in het theater. De muzikaliteit van dit bijzondere trio, de uitzonderlijke stem van Mell, de eigen liedjes groots en klein en de bijzondere coverversies van de roots van de band: het leverde een onvergetelijke show op.
Kosten: €24,50 (uitverkocht)

Zaterdag 6 april | 20:15 uur

Gewoon Aans – Anpassen!
Het streektaalgezelschap Gewoon Aans! begint met frisse zin aan haar vierde revue Anpassen.`Op ludieke wijze nemen zij de alledaagse belevenissen op de hak. Tijden veranderen, evenals oude gewoontes en tradities. Verandering van spijs doet eten toch? Daarom is Anpassen het nieuwe To-Go. En omdenken de nieuwe flow. Of denkt de oude garde laat het maar zo? De tand des tijds doorstaat alle stormen.
Een spoedcursus Anpassen is dan ook vereist.
Kosten: €22,50

(lees verder onder afbeelding)

hoftheater gewoon aanders
Gewoon Aans

 

Woensdag 10 april | 14:00 tot 15.00 uur of 15:45 tot 16.45 uur

Workshop Toverdrankje maken (4 t/m 8 jaar)
Tijdens deze workshop ga je toverdranken maken. Eerst mag je heerlijk experimenteren. Dan ga je een toverdrank maken dat je in een flesje mee naar huis mag nemen! Dit flesje mag je mooi versieren.
De workshop wordt gegeven door Kijk & Doe Atelier.
Kosten: € 8,50 (uitverkocht)

Kaartverkoop

Kaarten zijn te bestellen via de website of telefonisch op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 13:00 uur via 0572 361 361

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.