Wat is er deze week te doen in het HOFtheater Raalte?

Deze week nodigt het HOFtheater u uit voor een veelzijdig programma vol cultuur, muziek en educatie. Met voorstellingen variërend van de innemende Twentse klanken van Nathalie Baartman in 'De Bössels van Baartman', tot de legendarische film uit 1973 'Jesus Christ Superstar', en het familievriendelijke avontuur van 'Peppa Pig Live! – Peppa op avontuur'.

Interessant? Deel het artikel

210921keeswebsite

Daarnaast bieden we een unieke kans voor de jonge creatievelingen met de workshop vloggen, waar de sterren van morgen hun vaardigheden kunnen ontwikkelen.

Donderdag 28 maart | 20:15 uur

Nathalie Baartman – De Bössels van Baartman
‘Herman Finkers vertelde me ooit dat de Twentse taal zich prachtig leent voor liedjes, omdat het klanken kent die om te zingen zijn. En zo is het. Als ik Twents zing, klopt het hart van mijn wortels luider. Hoe nuchter de taal ook klinkt, onverstoorbaar als een beuk in het bos, toch kan ze tederheid kweken, vreugde preken.’ Aldus Nathalie Baartman. Geflankeerd door een aantal muzikanten (u kent ze als de mannen van Caramba, de begeleidingsband van Joris Linssen), overrompelt Nathalie heel ‘Nedersaksië’ met de Twentse fadooooooo.
Kosten: €20,50

(lees door onder afbeelding)

Nicole Baartman Hoftheater
Vrijdag 29 maart | 20:00 uur

Film: Jesus Christ Superstar
De film uit 1973 vertelt het verhaal van de laatste zes dagen van het leven van Jezus Christus door de ogen van Judas Escariot. Gebaseerd op het conceptalbum van Andrew Loyd Webber en Tim Rice en de daaropvolgende Broadway musical.
Kosten: €10,00

(lees door onder afbeelding)

Maandag 1 april (Tweede Paasdag) om 13:30 uur & 16:00 uur

Peppa Pig Live! – Peppa op avontuur (2+)
Knor, knor! Het populaire, vrolijke varkentje Peppa Pig en al haar vriendjes komen naar Raalte met de spiksplinternieuwe nieuwe familievoorstelling Peppa Pig Live! Luister mee naar het tikkende geluid van de regen en verheug je samen met Peppa op de mooiste modderplassen. Tijdens de voorstelling kan je meezingen en dansen met de leukste liedjes en je laten verrassen door kleurrijke decors en het prachtige poppenspel.
Kosten: €22,00

(lees door onder afbeelding)

pepppa pig hoftheater
©Astley Baker Davies

Woensdag 3 april | 14:00 tot 15.00 uur of 15:30 tot 16.30 uur

Workshop vloggen (9 t/m 12 jaar)
Enzo Knol of Beautygloss, jij kent ze vast wel… Maar lijkt het je ook leuk om zelf te vloggen? Dan is deze workshop voor jou! Je leert jezelf presenteren in een vlog. Je bedenkt een onderwerp, presenteert en filmt met een Ipad en monteert de vlog.
De workshop wordt gegeven door Grote Broer Kunsteducatie.
Locatie: het Trefpunt, Dorpsstraat 16 te Heeten
Kosten: € 8,50

(lees door onder afbeelding)

Vloggen kinderen HOFtheater

 

Kaartverkoop

 

Kaarten zijn te bestellen via de website of telefonisch op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 13:00 uur via 0572 361 361.

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.