Wat is er de komende tijd te zien in het HOFtheater?

Donderdag 23 maart komen de onderzoeksjournalisten van Follow the Money naar het HOFtheater met een muzikaal theatercollege over de ontdekkingen die zij doen als zij het spoor van geld volgen. Een leerzaam en vermakelijke voorstelling! Het concert van Cry Me A River Band is uitverkocht, net als de voorstelling van Thijs Kemperink. 

Interessant? Deel het artikel

HOFtheater 230320 poster follow the money

Programma

Donderdag 23 maart: Follow the Money
Mede naar aanleiding van de publicatie van het belangwekkende Sywerts miljoenen door Follow the Money besloot de redactie tot een muzikale theatertournee. Voor het eerst vertellen hoofdredacteur Eric Smit en sterredacteuren Eelke van Ark en Thomas Bollen gezamenlijk hoe ze geldsporen volgen en de macht controleren. Ze verhalen over de weerstand die ze ontmoeten en de ontdekkingen die ze doen. Over de weerzin die de resultaten van hun graafwerk kunnen opleveren en de vreugde die onthullingen kunnen brengen.  Kaarten kosten €21,50

Zondag 26 maart: The Batman –  Film
Een filmvertoning op deze zondagmiddag. Het jaar van verkiezingen in Gotham City. Potentiële kandidaten voor het burgemeesterschap worden één voor één omgebracht door een mysterieus figuur dat bij elk van hen een raadsel achterlaat, geadresseerd aan de Batman. Het wordt vervolgens Batmans missie om te achterhalen wie deze schurk is.
Aanvang 14:30 uur, kaarten kosten €10,-

Kaartverkoop

Kaarten zijn te bestellen via onderstaande link of telefonisch op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 13:00 uur via 0572 361 361.

 

Reserveren en info klik hier

 

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.