Wat is er de komende tijd te zien in het HOFtheater Raalte?

Donderdag 16 maart komt Jan-Willem Rozenboom, pianist van Guus Meeuwis, naar het HOFtheater met een intiem, klassiek Bachconcert. Vrijdag 17 maart speelt Twente Plat hun jaarlijkse voorstelling. Zaterdag 18 maart is er cabaret van Niet Schieten! en zondag 19 maart is er een benefietvoorstelling met het theaterstuk ‘Gedwongen Reis’ en Syrische muziek. De opbrengst gaat volledig naar Grio555.

Interessant? Deel het artikel

Jan- Willem Rozenboom
Jan- Willem Rozenboom

Donderdag 16 maart: Jan-Willem Rozenboom – plays Bach
Jan-Willem Rozenboom is in het dagelijks leven al 25 jaar pianist, componist en producer van Guus Meeuwis. Dit seizoen toert hij met zijn nieuwe album Jan-Willem Rozenboom plays Bach – Seven Pianotranscriptions langs de theaters. Met bijzondere, eigen bewerkingen die hij heeft gemaakt van aria’s, orgelstukken en vioolcomposities en als hoogtepunt van het concert de beroemde Chaconne in een bewerking voor alleen de linkerhand.
Kaarten kosten €19,50

Zaterdag 18 maart: Niet Schieten! – Mannen van niks
Met een kritische en relativerende blik beschouwen Maarten, Erik en Arend, de mannen van Niet Schieten!, kleine en grote zaken die de mens raken en geven daar telkens een onnavolgbare twist aan. Kaarten kosten €21,-

Zondag 19 maart: Benefietvoorstelling aardbevingsramp Syrië en Turkije
Dit is een speciale benefietvoorstelling, om hulp te bieden aan de slachtoffers van de aardbevingsramp in Syrië en Turkije.  Het thema van de middag is ‘Bekend Maakt Bemind’. Het programma bestaat uit het theaterstuk ‘Gedwongen Reis’ en Syrische muziek. De entree is gratis, maar er is mogelijkheid om een donatie te doen. De volledige opbrengst van deze actie gaat voor steun aan Syrië en Turkije naar Giro555. Het programma begint om 14.00 uur.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de website www.HOFtheater.nl of telefonisch op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 13:00 uur via 0572 361 361.

 

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.