Wat is er de komende tijd te zien in het HOFtheater Raalte

Donderdag 23 februari komt André Manuel naar het HOFtheater met zijn nieuwe voorstelling De Zieke Geest. Mensen die Manuel kennen, weten dat zijn humor niet voor de zwakke magen is. Zaterdag komen Kikker en zijn vriendjes naar Raalte! Kikker is wat ongerust want zijn hartje doet zo raar… Wat is er toch aan de hand? Woensdag 1 maart wordt er, vanwege de voorjaarsvakantie, een spannende film vertoond voor iedereen van 6 jaar en ouder. Zaterdag 8 april een optreden van Jett Rebel.

Interessant? Deel het artikel

Foto Wim Lanser
Foto Wim Lanser

Donderdag 23 februari

André Manuel – De Zieke Geest.
Wat is het verschil tussen een clown en een president? Bestaat er goed zonder kwaad? Is zwart mogelijk zonder wit? En wat doen we met al het grijs? Het zijn vragen waarop Manuel een antwoord gaat vinden in De Zieke Geest. Deel 1 van een nu al legendarisch drieluik. Kaarten kosten €20,-

Zaterdag 25 februari

Kikker, Haas, Eend e.a.: Kikker is verliefd (3+)
Kikker en zijn vriendjes, bekend van de boeken van Max Velthuijs, zijn al ruim 30 jaar favoriet onder kinderen. Eigenlijk is Kikker het gelukkigst in zijn eigen fijne huis aan de rivier, maar avontuur is ook leuk! Dus maakt hij nu weer een uitstapje naar het theater. In de spiksplinternieuwe, spetterende familiemusical Kikker is verliefd! Duik je mee met Kikker en zijn vriendjes in een vrolijk, muzikaal avontuur! Er zijn twee voorstellingen: om 13.30 en 16.00 uur. Kaarten kosten €19,50.

Woensdag 1 maart: Film

De Allergrootste Slijmfilm (NL) (6+)
Er gebeurt iets verschrikkelijks: een belangrijk slijm ingrediënt raakt op waardoor slijm maken voor de hele wereld onmogelijk wordt. Indy gaat op zoek naar de oorsprong van dit slijmerige ingrediënt. Samen met haar oude én nieuwe slijmvrienden reist ze de hele wereld over en komen ze voor een slijmerig mysterie te staan. Lukt het Indy om het slijm weer terug te krijgen? Kaarten voor deze film kosten €8,-

Zaterdag 8 april

Jett Rebel Eert zijn Helden
Exact dat gaat deze avond zijn… een ode aan ruim een halve eeuw popmuziek. De muzikale alleskunner zal een keur aan bekende (en minder bekende) classics de revue laten passeren.
Welke helden aan bod zullen komen? Te veel om op te noemen en daarom zal geen enkele avond hetzelfde zijn maar je weet… als Jett Rebel zijn helden eert op het podium, dan zijn kippenvel-momenten in de zaal nooit ver weg…
Kaarten kosten € 28,-, kaartverkoop gestart.
(tekst loopt door onder afbeelding)

 

 

Kaartverkoop

Kaarten zijn te bestellen via onderstaande link naar de website of telefonisch op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 13:00 uur via 0572 361 361.

 

Website en boeken HOFtheater

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *