Wat is er de komende tijd te zien in het HOFtheater Raalte?

HOFtheater Raalte biedt weer een veelzijdig programma voor de komende week (en later).

Interessant? Deel het artikel

Cast 'Ik Ga Stuk'
Cast 'Ik Ga Stuk'

Vrijdag 27 januari is de finalistentour te zien van het BNNVARA-programma Ik Ga Stuk! Gavin Reijnders, Vlamousse en Farbod Moghaddam komen naar het HOFtheater om een stuk uit hun voorstelling te laten zien. Zaterdag 28 januari is er een eerbetoon aan Bruce Springsteen met o.a. Kluun, Leon Verdonschot en een grote live-band.

En er is meer nieuws: op vrijdag 3 maart komt Jay Francis – voorheen bekend als Tisjeboy Jay – naar Raalte om een nieuwe voorstelling te spelen. De 29 jarige Jay treedt vanaf nu op als Jay Francis, hij gaat terug naar wie hij echt is. En daarover komt hij in het HOFtheater vertellen.

Vrijdag 27 januari: Finalistentour Ik Ga Stuk!
Met cabaretier Stefano Keizers als maandenlange steun en toeverlaat op hun weg naar het hoofdpodium, droomt elke finalist maar van één ding: een carrière als cabaretier. De drie talenten die het uiteindelijk tot in de finale hebben geschopt, Gavin Reijnders, Vlamousse en Farbod Moghaddam, hebben de harten van juryleden Thomas van Luyn, Soundos El Ahmadi en Jörgen Tjon a Fong weten te veroveren. En hun droom komt uit, want samen vormen zij dit avondvullende cabaretprogramma in het theater. Kaarten kosten €21,00

Zaterdag 28 januari: Bruce & Wij
Bruce & Wij is een voorstelling over vriendschap, liefde en Bruce, en alles dat die drie met elkaar te maken hebben. In verhalen, en uiteraard in muziek, heel veel muziek van Springsteen, die de soundtrack van vele levens schreef, ook die van deze mannen uit Limburg en Brabant, 6000 kilometer van New Jersey. Met Kluun, Leon Verdonschot en grote live-band met o.a. Joost Marsman, Dennis Kolen en Stephanie Struijk. Kaarten kosten €28,50

Bijgeboekt:

Vrijdag 3 maart: Jay Francis (voorheen Tisjeboy Jay) – In De War
Over Jay Francis

De kogel is door de kerk: de Nederlandse comedian Tisjeboy Jay (29) zal voortaan niet meer optreden onder die naam maar onder zijn geboortenaam “Jay Francis.” Tisjeboy Jay heet voluit Jay Franics maar besloot zijn carriere te starten onder de alias Tisjeboy Jay. “De afgelopen periode heb ik gemerkt dat het alter-ego mijn echte identiteit begon over te nemen, ik vond dat het tijd was om terug te keren naar mezelf. Het is tijd voor een volgende stap.” aldus de comedian.

In De War
Francis kondigt gelijktijdig een nieuwe tour aan in meer dan 45 steden, mét bijpassende naam: “In De War”. “Wie ben ik? Wie zijn wij? Ik ben een beetje in de war en wat een timing want onze wereldleiders zijn ook in de war. Tijdens de nieuwe tour mogen bezoekers meer Jay en minder Tisjeboy verwachten.” aldus de comedian. Kaarten kosten €22,50

Kaartverkoop

Kaarten zijn te bestellen via onderstaande link of telefonisch op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 13:00 uur via 0572 361 361.

 

Kaarten en info

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *