Warme truiendag… Hoe doen andere dieren dat? Podcast met boswachter Arjan

Het was begin deze maand warme truien dag. Een dag om de verwarming lager te zetten en een dikke trui aan te doen. Boswachter Arjan legt in deze podcast uit hoe andere dieren dat doen.

Interessant? Deel het artikel

Warme truiendag, afbeelding van de podcast

De podcast ‘Hoe doen andere dieren dat’ staat stil bij warme truien dag, die doorgaans midden in de maand februari is en ooit bedacht na het klimaatakkoord van Kyoto.  De podcast hoor je hier.

Maar presentator Harrie Kiekebosch en meepratend technicus Martin van der Hooft legden natuurkenner Arjan Postma al veel meer vragen voor, op zoek naar verschillen en overkomsten tussen enerzijds de diersoort mens en anderzijds de rest van de flora en de fauna. Zie hier alle afleveringen.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.