Wandelvierdaagse in Wijhe: Vier dagen vol enthousiasme, gezelligheid en succes!

Van 20 tot en met 23 juni vond de 15e editie van de jaarlijkse wandelvierdaagse in Wijhe plaats, en wat een geweldige vier, of liever gezegd drie dagen waren het! Hoewel de eerste avond vanwege het slechte weer moest worden afgelast, weerhield dat de deelnemers er niet van om vol enthousiasme en vastberadenheid aan de start te verschijnen op de woensdag om er drie mooie wandeldagen van te maken.

Interessant? Deel het artikel

0I1A3460 - 300 dpi - kopie

Op woensdagavond verzamelde een grote groep wandelaars vol energie bij de pont, klaar om de uitdaging aan te gaan. Het plezier spatte ervan af en met een stevige pas begonnen ze aan de eerste etappe. De sfeer zat er meteen goed in, en de wandelaars genoten van elkaars gezang terwijl ze de prachtige route aan de overkant van de IJssel langs Vorchten bewandelden.

Op donderdag werden de wandelaars geconfronteerd met een flinke dosis regen, maar dat mocht de pret niet drukken. Met hun poncho’s en paraplu’s in de aanslag trotseerden ze de nattigheid en bleven ze vrolijk zingen en lachen. Er werd door een enkeling zelfs een duik in de Wetering genomen. Het was hartverwarmend om te zien hoeveel doorzettingsvermogen de deelnemers toonden, ondanks de weersomstandigheden.

Langs de route waren er talloze vrijwilligers die zich belangeloos inzetten om de veiligheid van de kinderen te waarborgen bij het oversteken van kruispunten. Daarnaast waren er ook sponsoren die hun steun toonden door langs de route aanwezig te zijn en de wandelaars wat te eten en te drinken aan te bieden en volop aan te moedigen.

Een hoogtepunt van de vierdaagse was het indrukwekkende defilé op vrijdag, waar muziekkorpsen de wandelaars begeleidden. Ouders, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes en nog heel veel ander mensen stonden langs de weg om de wandelaars toe te juichen. Ook de burgemeester ontving met vreugde de deelnemers en feliciteerde ze met hun prestatie.

Meer dan 600 blije kinderen en volwassenen liepen vol trots over de finish, hun verdiende medaille en bloem in ontvangst nemend. De stralende gezichten spraken boekdelen en getuigden van de voldoening die de wandelaars voelden na vier dagen vol inzet en doorzettingsvermogen.

Namens de organisatie willen we alle deelnemers van harte feliciteren met hun fantastische prestaties tijdens deze 15e editie van de wandelvierdaagse in Wijhe. We zijn ontzettend trots op jullie! Daarnaast willen we graag onze oprechte dank uitspreken aan de vele vrijwilligers en sponsoren die deze editie mogelijk hebben gemaakt. Zonder jullie steun en inzet zou dit succesvolle evenement niet mogelijk zijn geweest. We kijken nu al uit naar volgend jaar, waar we opnieuw hopen te kunnen genieten van een geweldige wandelvierdaagse in Wijhe!

Door: Loret Olijhoek met foto van J. Amse.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *