Walter Trout, The Analogues en Ilse DeLange op verjaardagsfeest Ribs & Blues

De line up voor Ribs & Blues tijdens de Pinksterdagen is voor een groot deel rond. Gevestigde namen en verrassende talentvolle roots -en bluesacts staan als vanouds op het affiche.

Interessant? Deel het artikel

website

Natuurlijk mag WALTER TROUT op de jubileumeditie van Ribs & Blues niet ontbreken. Hij wordt gerespecteerd door de oude garde en geadoreerd door de nieuwe generatie. Trout ‘the Survivor’ stond al eerder in Raalte voor memorabele optredens. Op de eerste Pinksterdag is de Amerikaanse bluesgigant afsluiter op de Mainstage.

Sallandse muzikanten

Met de veelzeggende naam THE ANNIVERSARY BAND brengt een selectie topmuzikanten uit de regio Salland een ode aan al het moois uit 25 jaren Ribs & Blues. Herinneringen aan legendarische optredens komen voorbij, ondersteund door beelden uit het rijke archief. Van Cuby, Alvin Lee en The Red Devils tot Canned Heat, Status Quo en zelfs The Beach Boys. Een unieke ‘trip down Memory Lane, Happy birthday Ribs & Blues!’

Wanneer

  • De 25e editie van Ribs & Blues begint op zaterdag avond 27 mei met een show van THE ANALOGUES met fantastische live uitvoeringen van complexe Beatles songs.
  • ILSE DELANGE behoeft geen enkele introductie meer. De Twentse zangeres heeft een internationale carrière, vele hits en een uitstekende live reputatie en speelt in Raalte een beetje een ‘thuiswedstrijd’.
  • Bekendere namen op de tweede Pinksterdag zijn die van de Britse gitarist LAURENCE JONES, de Amerikaanse Southern rockers ROBERT JON & THE WRECK en ook de Amerikaanse VANESSA COLLIER timmert flink aan de weg.

Resterende line up volgt spoedig. Tot nu toe zijn de volgende namen bevestigd.

Programma

Zaterdag 27 mei
The Analogues (NL)- Ilse DeLange (NL)

Zondag 28 mei
Walter Trout (USA), Blackbird (NL), The Anniversary Band (NL), Cari Cari (OOS), Lera Lynn (USA), Little Hat (NL) Sister Cookie (UK)

Maandag 29 mei
Laurence Jones (UK), Robert Jon & The Wreck (USA), Vanessa Collier (USA), Chuck Prophet & The Mission Express (USA), Ghalia Volt (BE), The Deslondes (USA)

Tickets

De ticketverkoop is gestart op 1 februari. Klik op onderstaande link voor tickets en verder info.

 

Info & tickets klik hier

 

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *