Vrijwilligers gezocht!

Als een gezin veel problemen tegelijk heeft, komt het daar zelf niet altijd even makkelijk uit. Dan is het fijn als er extra ondersteuning is. Bijvoorbeeld van iemand die de kinderen een middag in de week opvangt, meekijkt met de administratie of helpt bij taalproblemen. Een vrijwillig gastgezin vangt een kind op zodat het even zichzelf kan zijn en rust krijgt.

Interessant? Deel het artikel

Foto Evenmens

Voor twee zusjes uit Wijhe is Stichting Evenmens op zoek naar een gezellig adres waar de meiden eens per veertien dagen op een doordeweekse dag naartoe kunnen. Een gezin/plek dat ze stabiliteit en rust kan bieden.
In de gemeente Raalte zoekt Evenmens een gezin die samen met de ouders de uitdaging aangaat om een jongetje van 7 jaar oud opvang te bieden.
Het gaat om opvang op een zaterdag, eens per veertien dagen in de even weken.
Wie lijkt het leuk en waardevol om deze gezinnen te ondersteunen in de zorg voor deze jongen uit Raalte of de twee meiden uit Wijhe? Neem voor meer informatie contact op met Lucia Wolters van Evenmens: 06-10346602.
Of mail: Lwolters@evenmens.nl

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *