Vooruitblik nieuw theaterseizoen in HOFtheater Raalte

Het huidige theaterseizoen loopt ten einde met nog een handjevol voorstellingen te gaan. Wat was het een geweldig seizoen, met veel meer bezoekers dan verwacht. Vanaf oktober is er achter de schermen gewerkt aan het nieuwe theaterseizoen en dat is goed gelukt!

Interessant? Deel het artikel

Karin&Oldschool Fotograaf Richard_Broekhuijzen_
Karin & Oldschool Fotograaf Richard_Broekhuijzen_

Vanaf oktober is er achter de schermen gewerkt aan het nieuwe theaterseizoen en dat is goed gelukt! Er staan opnieuw 80 bijzondere, spannende, interessante of gewoon vermakelijke voorstellingen geprogrammeerd. Namen die we alvast kunnen noemen zijn: Pieter Derks, Karin Bloemen, Pia Douwes en Christel de Laat. De verkoop start op 7 juni om 18.00 uur zowel online als telefonisch.

HOFgenoten

HOFgenoten krijgen voorrang en kunnen reserveren vanaf 1 juni. Het is mogelijk om nog HOFgenoot te worden. Voor €25,- per jaar per adres krijgen HOFgenoten voorrang bij de voorverkoop en speciale aanbiedingen gedurende het seizoen. Bovendien wordt het  HOFtheater hiermee ondersteund.

Word ook HOFgenoot

Woensdag 31 mei: TIPavond

Tijdens de HOFtheater TIPavond nemen weg we u graag mee door de programmering van het seizoen 2023-2024. Er staan weer zoveel leuke, ontroerende, humoristische en muzikale voorstellingen op de planning voor het nieuwe theaterseizoen. Maar wat is nu echt een aanrader? Er zijn in ieder geval 6 artiesten die een klein stukje spelen van hun voorstelling die later het seizoen avondvullend te zien is. Dat zijn o.a. Rosa da Silva en Dilana Smith. Volop variatie en voor iedereen zit er zeker iets goeds bij. Een kaartje voor de HOFtheater TIPavond kost €10,- inclusief een kopje koffie vooraf en een drankje na afloop om te proosten op een prachtig theaterseizoen. Het begint om 20.00 uur.

Kaartverkoop

Kaarten zijn te bestellen via onderstaande website www.HOFtheater.nl of telefonisch op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 13:00 uur via 0572 361 361.

 

Website HOFtheater

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *