Voorstelling ‘Nachtgasten’ in Taverna de Molen 1703 Wijhe

Op 12 mei speelt het JA!Theater uit Deventer in Taverna de Molen 1703 in Wijhe. Zij brengen een voorstelling naar het format ‘Nachtgasten.’

Interessant? Deel het artikel

JA! Theater
JA! Theater

In dit format krijgen de acteurs een achtergrondverhaal pas te horen tijdens de voorstelling. Tegelijkertijd met het publiek horen zij het algemene verhaal. Daarna krijgt elke acteur individueel een eigen karakter ingevuld met drie tot vijf geheimen.

Het publiek kent alle karakters en geheimen, de spelers alleen die van zichzelf. De acteurs maken de voorstelling al improviserend. In de loop van de avond zullen ze met hun geheimen op tafel moeten komen. Laat je samen met de acteurs verrassen.

JA!Theater bestaat 10 jaar. Oefent wekelijks improvisaties en geeft voorstellingen als ‘Nachtgasten’ en ‘De vloer op’. Spelers op deze avond zijn Julia, Paul, Adinda en Nynke. De schrijver van het verhaal, getiteld Rock On, is Kevin.

Wanneer

Vrijdag 12 mei 2023 om 19.45 uur

Waar

Taverna de Molen 1703
Molenbelt 5
Wijhe

Kaarten

Kaarten € 10, graag via onderstaande link bestellen. Beperkt aantal plaatsen. Maak het avondje uit compleet met een diner vooraf in de Molen. Hoofdgerecht en dessert voor € 17,03.

Graag tijdig reserveren.

 

Kaarten bestellen

 

Website JA! Theater

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *