Voors en tegens van windenergie

Interessant? Deel het artikel

nieuwleusen windmolen eigen foto

De discussie over windenergie is snel heet gebakerd. Maar wat er klopt er van de argumenten die dan over tafel gaan? Tubantia zette het in dit artikel keurig op een rijtje.

Het argument dat het voor de huidige generatie molens niet hard genoeg waait in ons grensgebied klopt bijvoorbeeld niet.
Dat je ziek wordt van het geluid klopt vermoedelijk ook niet, je kunt wel ziek worden van de gedachte dat je er ziek van wordt. (Wat natuurlijk net zo goed ziek zijn betekent.)
Dat er geld bij moet klopt, maar veel minder dan er gezegd wordt. Maar je hoeft schade aan de natuur niet te herstellen.

In het artikel van Tubantia tien voor- en nadelen.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.