Voorlezen in Het Lommerrijk Luttenberg: Eng beest blijkt watje…

In amfitheater Het Lommerrijk in Luttenberg vond weer een 'aangeklede' voorleesavond plaats. Lees hier het (foto)verslag van Jenneke van Doesburg.

Interessant? Deel het artikel

Foto:Jenneke van Doesburg
Foto:Jenneke van Doesburg

Weer volle tribunes in amfitheater Het Lommerrijk bij de tweede voorleesvoorstelling Boek-in-het-Bos. De Gruffalo is het grappige (en een beetje spannende) prentenboek dat door Margot Veldhuis- Kemper wordt voorgelezen in een prachtig decor, waarin je de dieren uit het verhaal kunt herkennen.

Kleine Muis maakt iedereen bang voor de Gruffalo, want die bestaat toch niet! Maar…. dan komt Muis het enge beest zelf tegen. En die blijkt net zo makkelijk om de tuin te leiden als de rest. Groot en klein genoot van de sfeer, het verhaal en de geweldige aankleding!

Dank aan ATL-Tweewielers voor de kartonnen dozen (die zo mooi tot decorstukken zijn om te toveren), boswachter Rudy, voor de berkenboompjes (die toch gerooid moesten worden om de heide te sparen) en Sanne, Guusje en Gijs, die de hele middag met versieren hebben geholpen!

Derde en laatste keer Boek-in-het-Bos is op woensdag 2 augustus om 18.30 uur. Komen hoor!

Foto:Jenneke van Doesburg
Foto:Jenneke van Doesburg
Foto:Jenneke van Doesburg
Foto:Jenneke van Doesburg

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.