Vooral veel sigarettenpeuken bij het zwerfafval

Morgen is het de landelijke zwerfafval opruim dag. Vandaag al gingen GroenLinks en PvdA gebroederlijk op pad in Heino.

Interessant? Deel het artikel

zwerfvuil ruimen

Heino is weer schoon. En de landelijke zwerfafval opruim dag moet nog beginnen 😄 Met dank aan GroenLinks, PvdA en WaterNatuurlijk. Gezamenlijk waren ze gisteren al actief in Raalter-dorp, vandaag in Heino.

De ‘buit’: Vooral veel peuken, snoeppapiertjes en lege blikjes van energiedrank.

Heino was schoner dan Raalte. Dat zou heel goed kunnen komen omdat er in Heino iedere maand een opruim-rondje wordt gemaakt.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *