Vogelshow in Wijhe

Vogelvereniging “Ons Genoegen, Wijhe en omstreken” organiseert deze week haar jaarlijkse vogelshow.

Interessant? Deel het artikel

pexels-photo-1436495

Het bestuur is bijzonder trots dat het dit jaar weer een prachtige tentoonstelling kan realiseren in postduivengebouw “De Zwaluw”. Er is een gevarieerde hoeveelheid aan vogels ingeschreven. Er zijn meer dan 200 vogels van 22 inzenders te bewonderen, o.a. kleurkanaries, postuurkanaries, wildzang, tropen, duifjes, en kleine en grote parkieten. Over het aantal en de verscheidenheid aan vogels is het bestuur erg tevreden. Ook de jeugdinzenders hebben vogels ingestuurd. Vrijdagavond horen ze of hun vogels weer in de prijzen zijn gevallen.

Wie ook wil genieten van een prachtige verzameling vogels, is van harte welkom op zaterdag 5 november van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag 6 november van 10.00 tot 15.00 uur in postduivengebouw “De Zwaluw”, Industrieweg 2a in Wijhe.

Naast het bekijken van vogels kunnen bezoekers van de aanwezige leden de nodige informatie krijgen over de mooie vogelhobby, o.a. over het kweken, houden en verzorgen van de verschillende soorten vogels.

De toegang is gratis.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *