Voetbalplezier voor hoogsensitieve kinderen van 8 t/m 14 jaar in Raalte

Hou je van voetballen, maar vind je dat het reguliere jeugdvoetbalsysteem niet helemaal bij jou past vanwege je hoogsensitiviteit? Dan is de pilot "Vrij Voetbal" misschien iets voor jou! Op woensdag 22 en 29 mei, van 15:00 tot 16:00 uur, krijg je de kans om samen met gelijkgevoeligen te ontdekken hoe we met plezier een balletje kunnen trappen.

Interessant? Deel het artikel

voetbal groen

Of je nu wilt oefenen met hoog houden, latje trap, penalty’s nemen of gewoon een partijtje wilt spelen, bij Vrij Voetbal kun je alles uitproberen zonder enige verplichtingen. De pilotmomenten vinden plaats op het terrein van Rohda Raalte als een particulier initiatief.

Kosten

Deelname is gratis. In de pilot is plek voor maximaal 12 kinderen.

Meer info

Voor meer informatie of om je aan te melden, stuur een e-mail naar hanreimert@gmail.com.

Volg Vrij Voetbal Raalte ook op Instagram: /vrijvoetbalraalte.

vrij voetbal raalte

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.